joi, 15 martie 2012

0,5 lei la vama - 5 lei la raft

Traim intr-o tara cu taxe de rahat care nu ne fac decat viata mai grea si mai scumpa.Dupa cum multi stiati deja, multe dintre produse sunt importate cu preturi relativ acceptabile pentru salariile noatre extraordinare de tara din Uniunea Europeana, INSA se face in asa fel incat tot noi, fraierii de romanasi, sa cumparam de pana la 10 ori mai scump din marketurile ce ne impanzesc tara.
 Ia kila de mere neamule cu 5 lei ca noi la vama am dat 0,50 bani pe kila, dar am platit taxa cutare plus taxa de prostie plus adaosul necesar pentru a merge pe profit, nu in gaura, ca deehhh fructele sunt perisabile si nu prea ne permitem sa ajunga gem pe rafturi.
 Ia oul de import romanule: il luam din curul la gaina de prin bulgaria cu 0.2 bani si se vand la noi cu 1,2 lei ca avem salarii extraordinare!Sau doar avem un apetit mai ridicat si au pus astia ochii pe noi si stiu ca orice ar fi noi mancam ???
Hmmmm....suntem niste mancai notorii si inghitim preturi peste preturi!Asa ca nu fiti fraieri importatorilor, aduceti orice produs ca o sa papam atat de bine  incat o sa ne ramana preturile pe hartia igienica!
 Cum sa fie posibil sa luam un kil de faina de grau alba de la noi din magazine cu 2,7 lei si la tovarasii nostri rusi sa fie cu 1.2 lei??? AAAAAAAAA dar stati putin ca doar faina noastra e productie proprie...sau NU!Ca de-al naibii scrie mare Made in Hungary...:) ce porcarie..
 O sa se ajunga asa : Salar pe luna: 1000 lei -  Mancare pe luna pentru 2 persoane - 500 lei Intretinere 100 lei Facturi - 150 lei Rest  -  250 lei :)))) Daca o sa ai rest:)))
Si asa incetucu o sa avem mancare din ce in ce mai sanatoasa!!!!
 SALAM CU CARNE DE.....E 202020 + E 3322+E 8329 + ETC
 PAINE CU FAINA DE ... PRAF
 MERE INJECTATE CU SIFON
 PULPE UMFLATE CU POMPA
 SI TOT ASA

AVANTAJ NOI!!!!!!
                                   PRETURI MUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLTTTT MAI MICIII!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Selectati Nume/Adresa URL pentru a comenta