joi, 26 ianuarie 2012

Ce ai facut azi?

  Zi libera: m-am trezit dimineata la 6 jumate,bine hai 7 fara un sfert ca eram chior de somn.Scot capul pe geam...cam frig...ma uit pe termometru -17 grade...interesant!Tot era alb si inghetat.Asa da iarna!Foarte frumos,in sfarsit a venit iarna cum trebuie.
  Merg sa-mi pornesc bolidul cu motorul cat cutia de pescuit din portbagaj si plec sa-mi duc logodnica la un examen,ca doar e sesiune ce naiba si invatamantul romanesc este printre cele mai bune din Europa interbelica.Nu neglijati scoala!cumva..Doar aveti mii de orizonturi in fata ochilor cand terminati circuitul asta de invatamant si o sa aveti un mare succes in viata!cica..:)
  Si plecam amandoi la examen..cel putin ea..eu la cateva ore petrecute prin orasul respectiv.Punct ochit punct lovit!
  Am ramas singur si ce sa fac?Ma apuc sa inspectez orasul sa vad ce e de vazut evident, de parca ar mai fi ceva de vazut in tara noastra care sa iti starneasca curiozitatea sau interesul in vreun fel!
  Dar sa vezi dupa ce am mers vreo cateva minute...wooooooooooooowwwwwwwwww!In jur de vreo 20 caini vagabonzi in drum, draguti ca n-am nimic cu ei, dar sunt o atractie!Mai merg eu asa vreo 15 min si intr-un sant se vede un superb Passat care din pacate a derapat in acel sant:) Ma pun ca omul sa-l ajut sa iese de acolo, ca dooohhh toti patim de astea!Bastinasii stateau si se uitau cum ma chinuiam sa imping Passatul si nu am inteles de ce...Suntem oameni toti indiferent daca avem Passat sau Trabant sau bicicleta cu motor si totusi omul ala se chinuia sa iese din sant nu din curte!Nepasatori...s-a ajuns sa nu ne mai pese de ceilalti!Nu-i frumos..
  Dupa trackerul de pe telefon am 7 km mersi pe jos..ma simt bine si fata imi arde de la frig...Pe drum numai oameni nervosi care injura, scuipa peste tot si se uita la tine cu ura..
  Am ramas foarte dezamagit...nu stiu ce sa mai cred..am impresia ca nimeni nu e fericit si nimeni nu face nimic pentru asta..pacat!

  Si ma intorc acasa..cu un gust amar si-mi dau seama ca traim in vremuri in care tot devine din ce in ce mai greu si foarte putine lucruri te mai fac sa zambesti

3 comentarii:

  1. E o stare de agitatie in toata tara din cauza vremii. Probabil ii vei vedea doar pe copii cu zambetul pe buze.
    Si eu am ramas putin uimita de vreme, deoarece la mine nu a nins, dar se pare ca a inceput si nu se lasa.

    PS: blogul tau are o problema? Mi se blocheaza cand scriu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cine nu ar vrea sa fie copil din nou sa faca tuneluri prin zapada?:P
      Nu stiu ce problema are..nu mi-a zis nimeni..poate de la acvariu;))

      Ștergere
    2. Sa nu uiti de pestisori, sa ii hranesti in continuare. :)

      Ștergere

Selectati Nume/Adresa URL pentru a comenta