marți, 17 ianuarie 2012

ACTIUNE!DUBLA 1:))

Traim intr-o lume in care oamenii sunt dornici de actiune!Tara noastra nu este chiar cea mai "animata" de pe globul asta pamantesc, asa ca romanasii nostri s-au gandit sa-si creeze propriul loc de joaca in Piata Universitatii in Bucuresti, pentru a "anima" , bineinteles, lucrurile in tara asta.
 Asa ca pe baza unui conflict basesco-smurdian , s-a hotarat o reeditare,cu o megaamplificare massmediana, a revolutiei din '89, bineinteles, sa traiasca fiecare generatie cate un moment "tensionat" in buchetul nostru de flori.
 Prin puterea cocktailurilor Molotov,pietrelor,oualor si bineinteles a ceea ce a gasit fiecare la indemana, s-a pornit gloata in faimoasa Piata pentru a retrai,rescrie istoria tarisoarei noastre..
 Si au picat in lupta jandarmi mareti, cameramani si huligani toti uniti pentru un scop MARET:combaterea plictiselii romanilor,combaterea comoditatii persoanelor ce stau in fotoliu si se uita cu coada ochilului la ce au provocat.
 Orice conflict in tara asta are o singura rezolvare: inlaturarea presedintelui,oricare ar fi ala..
 Asa ca dragi romanasi,dragi parteneri de viata in aceasta frumoasa tara, incercati sa va potoliti setea de actiune,dorinta de a deveni STARURI pe platoul din  Piata Universitatii,plecati acasa si ganditi-va ca orice ati face noi tot in categoria Low Budget ne vom incadra pentru o foarte lunga perioada!

Un comentariu:

Selectati Nume/Adresa URL pentru a comenta