joi, 26 ianuarie 2012

Romanasi vs Internet

  Cum naiba se poate ca mai mult de 4 milioane de romani sa foloseasca internetul numai pentru messenger,email si facebook???Fratilor lumea asta a www-urilor  si punct comurilor etc. nu se limiteaza numai la a da click cu soricelul pe iconita de la yahoo! Suntem un popor care ne limitam la utilizarea internetului pe premiza ca daca de asta am nevoie....restul stearga-se pe cap!
  Intradevar lumea asta virtuala e plina de rechini ce abia astepta sa prinda pestisorii., care habar nu au ce e cu viata lor si nu-i invata frate de bine, ci ii baga in cacat si ii fac sa creada ca e cea mai buna mancare de pe piata.Pai asa nu se face oameni buni!Cum naiba vreti invete oamenii astia sa citeasca un ziar, un blog, sa faca un traseu turistic, sa se uite la preturi la bilete de tren,avion,vapoare si rachete spatiale?
  Cum naiba vreti sa poata omul de la tara sa-si faca un magazinas online sa-si vanda cartofii si porumbul?!
  Nu prea se stie in cat timp vom urca o treapta in nivelul de utilizare a internetului, dar macar avem printre cele mai bune viteze de transfer..pentru messenger,mail si facebook...

2 comentarii:

  1. Vitezele de internet se datoreaza faptului ca sunt relativ noi si au fost implementate la standarde ridicate. Cei din tarile dezvoltate inca beneficiaza de vechile retele, mai slabe. Oricum, se schimba situatia cand aia vor implementa alte retele si mai moderne, in timp ce noi vom ramane tot cu astea.

    RăspundețiȘtergere

Selectati Nume/Adresa URL pentru a comenta