luni, 30 ianuarie 2012

Teoria scarpinatului in fund

 Am ajuns la o varsta la care pot sa fac diferenta intre oameni si intre vorele pe care acestia le arunca de jur in prejur.Dupe ce am facut o serie de observatii,hai sa zic un studiu, pe mai multi oameni din jurul meu si nu numai, am reusit sa dezvolt o teorie.
  Ea se bazeaza pe un lucru care l-am gasit comun tuturor persoanelor pe care le-am studiat si anume:scarpinatul in fund.
  Hai sa incepem...cand o persoana incepe sa-ti vorbeasca de anumite principii ale vietii, sa iti expuna anumite idealuri, apoi sa iti confirme ca ea a mers si merge toata viata conform acelor principii, dar subit are o mancarime in fund si dooohh trebuie sa se scarpine nuh?? atunci sa stiti ca tot ce zice nici macar nu este convins de asta..deci BULLSHIT!
  Daca o persoana iti vorbeste de dragoste...despre iubirea suprema..despre cum ii bate inima cand te vede..cum gandurile ii sunt pline numai de tine, de cum numara secundele,clipele asteptandu-te, dar cu coltul ochiului zaresti ca o mananca...o buca..si nah trebuie sa se scarpine...deci again BULLSHIT!
  Daca cineva vrea sa fie in centru atentiei si incepe sa povesteasca anumite amintiri, anumite experiente de oricare natura:aventuri la pescuit, legaturi bolnavicioase, la un sport pe care-l practica etc. si vorbind cu mult fler, deodata vezi ca se scarpina in fund iti vei da seama sigur de acum ca e BULLSHIT!

  Nu stiam, dar creierul uman, cand prin vointa persoanei care-l detine, cand incepe ca vorbeasca anumite chestii reale sau ireale si persoana respectiva le inmulteste cu un numar necunoscut, acesta da anumite semnale sa se opreasca scurgerea de informatie, de obicei e o mancarime in fund:)  dar nah poate fi doar o TEORIE:)

3 comentarii:

  1. Chiar nu stiam chestia cu scarpinatu dar uneori te mananca asa rau incat insisti in partea dorsala. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) ar trebui sa observi si u unii oameni uneori sa vezi k s-ar putea sa fie adevarat=)) ehhh toti avem cate-o mancarime!

    RăspundețiȘtergere

Selectati Nume/Adresa URL pentru a comenta