marți, 24 ianuarie 2012

Ce simti TU cand te uiti la cer?

Cati dintre noi nu stau ziua,noaptea,vara,iarna, in oricare moment din zi si se uita la cer pentru cateva secunde chiar minute?Sa descoperi forme printre nori sau legaturi intre stele?Sa te uiti la un avion ce trece in departare sau la un stol de pasari?Sa te uiti cum cad fulgi de zapada pe fata sau cum soarele iti arde fruntea?
Ce simti tu atunci cand stai cu capul in sus si privesti?Bucurie, melancolie, speranta, dragoste sau disperare si curiozitate?
Fiecare din noi se uita la un moment dat spre cer, dar ochii,mintea si inima trec vad mult mai departe!


5 comentarii:

  1. De cativa ani, singurul "cer" pe care il privesc mai mult de cateva secunde, este cel de pe desktop... Insa imi aduc aminte cu placere momentele in care, din lipsa de ocupatie, contemplam cerul, mai ales pe perioda verii, si observam norisorii cum se misca. Ma ajuta sa gandesc limpede, sa ma odihnesc si cate si mai cate... Exceptie face noaptea dintre ani, atunci cand cerul "explodeaza" frumos....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ziua de azi cam toti stam cu ochii in desktop;)) dar mai gasesc cateva secunde uneori sa ma uit la cer.si ma simt mai bine:P

      Ștergere
  2. Eu nu am o presimtire anume pentru ca de fiecare data e asa de puternica lumina inchid ma dor ochii si ma trec toate cele :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma uit la cer des, mai ales noaptea la cerul instelat.Imi place cum arata cerul cand e luna plina! Sentimentul care il simt cand ma uit la cer: ca suntem atat de mici, mici, mici! Si ma calmeaza!:)

    RăspundețiȘtergere

Selectati Nume/Adresa URL pentru a comenta