miercuri, 29 februarie 2012

Complexul *"PRINTESA PULII"

 Acest articol va fi scris doar din pura scarba si nebunie temporara, combinate cu un gust amar lasat de experientele avute.
 Nu stiu cati dintre voi ati intalnit sau ati avut de trait cu acele femei care fac orice ca lucrurile sa se intample cum vor ele, sa manipuleze, sa minta, sa se ascunda, sa aiba persoane care sa faca treburi in locul lor si ele doar sa stea toata ziua si sa se simta ca niste adevarate PRINTESE! , dar nu e prea recomandat sa traiti cu ele sau in preajma lor.
 Sunt acele femei pe care nu poti sa le contazici, care ele intotdeauna au dreptate si toti joaca dupa cum ele canta!Si cand nu au dreptate, tot fac orice sa-si sustina punctul de vedere; plang, inventeaza situatii, o fac pe-a victimele, totul numai sa se simta ele bine si sa demonstreze ca, vezi Doamne, cine sunt ele..:))
 Sunt acele femei care au impresia ca toti se uita la ele, toti le vad atat de frumoase si toti barbatii cand le vad nu-si mai pot lua ochii de la ele si deja isi imagineaza ipostaze intime.
 Sunt acele femei care sufera de COMPLEXUL PP alias PRINTESA PULII.
 Este o forma de psihoza ce se manifesta numai la femei, determinat  de un complex extraordinar de inferioritate si prin incapabilitatea creierului de a accepta acest complex, formandu-se efectul de oglinda fermecata prin care ele sunt cele mai bune si frumoase  femei din lume, astfel incercandu-se o trecere peste complexul initial.



              *acest articol este o parere personala si subiectul nu exprima o boala psihica atestata medical. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Selectati Nume/Adresa URL pentru a comenta