duminică, 12 februarie 2012

WBCOOP 2012 pe Pokerstars

 Dupa cum bine stiti in fiecare an Pokerstars organizeaza WBCOOP alias World Blogger Championship Of Online Poker.Ceea ce este un lucru foarte bun deoarece ofera sansa bloggerilor de a castiga niste free money si bilete diverse la SCOOP - Spring Championship Of Online Poker sau alte turnee regulare,pe baza unor turnee freeroll in functie de pozitionare in respectivele turneee intr-un leaderboard.Premiul cel mare consta in 5000 $ share la Main Eventul WBCOOP.Se acorda si premiu de Best Blogger award in valoare de 5000 $ ,  bani cu care bineinteles eu unul mi-as lua un domeniu frumusel si as incepe un pic de afilieri cu anumite site-uri:D Si de restul banilor evident o sa joc poker in continuare pe PS sa reusesc sa dobor jocul la mize relativ mici...asta daca voi reusi vreodata:)) Si totusi cred ca o sa fac un site cu intermedieri video de la anumite evenimente live si un piculet de forum de discutie a mainilor care ne dau pe majoritatea pe spate..evident ma refer la porcariile alea de bad beaturi:))
 Oricum 1000$ sa ramana in contul PS ar fi ok ca un starting bankroll pentru a juca chiar in bankroll si a reusi sa inveti sa joci poker cum trebuie si sa devii un jucator de succes sau hai sa zicem cel putin pe plus dupa niste SNG uri sau sesiuni de cash games.
  Deci ar fi 5000 minus 1000 minus vreo 500 si as mai ramane cu 3500, cu care o sa fac o excursie frumusica avec ma fiancee:D oriunde vom vedea cu ochii:)).
 Asa ca daca tot o sa am oportunitatea asta sa joc acest event pe Pokerstars o sa o fac in cel mai bun mod si fara multe bad beaturi, sper, pentru ca este destul de enervant sa te tiltezi in momentul unui turneu important si nu de altceva dar nu prea vreau sa-mi smulg parul din cap:))
 Este un event extraordinar creat de cei de la Pokerstars si parerea mea e ca asa o oportunitate nu trebuie ratata,mai ales ca practic nu ai nimic de pierdut, ci numai de castigat,asa ca toti bloggerii care joaca si poker pe platforma lor au aceasta posibilitate.Si este destul de simplu cum sa intrati si sa va inscrieti in aceasta competitie.Trebuie doar sa urmati urmatorii pasi pe care-i gasiti aici: http://www.pokerstars.com/blog_tournament/terms/.
 Dupa ce ati reusit sa va depuneti aplicatia la ei totul e sa primiti intrarile in freerolurile din softul Pokerstars si sa incepeti sa jucati cum stiti mai bine!May the river be with you!
 Daca nu aveti cont pe Pokerstars trebuie doar sa va descarcati softul lor si sa va creati un cont si sa aplicati pentru WBCOOP.Nu este nevoie de nicio depunere.
 Asa ca va doresc sa aveti chef de poker si concentrare maxima la turneele pe care le veti juca datorita mie ca v-am spus nuh?:P Si sper sa reusiti sa luati bitelete la turneele mari din primavara care cu putin noroc si un joc foarte bun va pot face niste oameni un pic mai bogati!
BAFTA LA MESE TUTUROR!




4 comentarii:

  1. Si eu am jucat poker dar pe bani virtuali. :D
    Succes. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ms ms :D pai e freeroll deci nu bagi bani, dar poti sa castigi:D asta e farmecul!

    RăspundețiȘtergere
  3. faci o treaba buna aici manule. ast sa discutam mainile care ne au dat bataie de cap, cat si despre momentele bune pe care le avem.. gl

    RăspundețiȘtergere

Selectati Nume/Adresa URL pentru a comenta