duminică, 12 februarie 2012

Smartphone-urile sunt viitorul

 Din punct de vedere logic smartphone-urile reprezinta gadgeturile viitorului all-in-one.Un smartphone cu o camera foto rezonabila, memorie bunicica de minim 8 giga si un sistem audio bun cu jack, un GPS integrat si bineinteles o baterie cu o durata acceptabila de viata, va reprezenta sfarsitul incet si sigur al mp3/4 playerelor, camerelor foto compacte si GPS -urilor.
 Si este foarte adevarat ca nimeni nu prefera sa aiba 4 accesorii prin buzunare cand le poate avea pe toate intr-un pachetel, eliminand astfel si probema:am uitat camera, am uitat playerul si n-am ce asculta pe drum, pe unde suntem ca nu merge GPS - ul.Realitatea este ca ne indreptam spre un viitor in care o sa vrem gadgeturi cat mai practice si sa faca cat mai multe.
O configuratie ok ar fi, dupa mine: display de 3.5 toli,16 mil culori,8-16 giga,512 ram,procesor de 1 - 1.2 dual core,jack audio,wifi,bluetooth,camera 8 mp, GPS.
 Insa nu se stie niciodata ce va fi:P



                                                                                VS

2 comentarii:

  1. Adevarat ce zici doar ca bateria nu tine 1 an din pacate si atunci ai toate nevoile la tine (ca sa le zic asa) dar in acelasi timp esti si cu un cablu dupa tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta cam asa e...ehh sa speram ca o sa faca baietii ceva inteligent cu adevarat:D

    RăspundețiȘtergere

Selectati Nume/Adresa URL pentru a comenta